Målrettet projektledelse

Så du sikrer, at dit projekt bliver en success

Tryghed

i at vide, at dit projekt bliver styret med sikker og erfaren hånd

Overblik

over hver en detalje, så intet bliver overset eller glemt

Sikkerhed

for at tidsplaner og budgetter bliver overholdt til punkt og prikke

Fleksibilitet

så der kan skrues op og ned for blusset – alt efter behov

Retning

så du når i mål

Mål­rettet projekt­led­else eller spar­ring?

Har du kun brug for sparring og ikke en projektleder til at køre dit projekt fra A til Z? Eller vil du have en projektleder på i opstartsfasen for at danne et overblik?

Det er muligt at lave nøjagtigt den løsning, som du har brug for. Tag kontakt til mig, så kan vi holde et uforpligtende møde, hvor vi kan finde frem til lige netop den løsning, der passer dig.

Computer på bord
s-h computer og notesbog på bord

Tryghed i kompetent projektledelse

Du kan være helt tryg ved, at jeg styrer dit projekt sikkert fra A til Z og have fuld tillid til, at jeg varetager dine interesser og sikrer, at du når i mål med dit projekt.

Du vil blive holdt orienteret og blive en del af processen uden at skulle tage del i alle de små detaljer.

På en måde kan du fokusere på andre vigtige opgaver, og overlade fremdriften af dit projekt til mig.

Dyrenes Beskyttelse har haft glæde af Pia Hansen som ekstern projektleder på to store projekter: eventet Muddy Dog 2019 (april 2019 – september 2019) og fundraisingkampagnen for cirkuselefanter, mens de ventede på deres frihed (september 2019 – maj 2020).

Pia er en dygtig projektleder, der både har styr på de overordnede mål og på detaljerne. Hun løfter projekterne med hendes ideer, erfaring og gode samarbejdsevner. Hun kom hurtigt ind og blev en integreret del af vores organisation. Der er ingen tvivl om, at Pia har haft en stor aktie i, at begge projekter er gennemført med stor succes. 

– Tina Engberg, Marketingchef hos Dyrenes Beskyttelse

Problemløsning fra start til slut

Mine mange års erfaring har vist mig, at jo tidligere i forløbet der kommer en projektleder på, des større er sandsynligheden for at projektet bliver en succes.

Det er min vigtigste opgave som projektleder, allerede i starten af processen at tage højde for mulige forhindringer og problemer.

Har man ikke et overblik over alle elementer i projektet fra start, kan det hurtigt køre af sporet.

Projektledelse kalender
To computerskærme på bord

In-house projektledelse

Som projektleder med mange års erfaring, garanterer jeg for dedikeret projektledelse. Jeg kan fungere som in-house projektleder, der sidder hos jer og arbejder tæt sammen med dine kollegaer og medarbejdere, hvis det fungerer bedst for jer.

Jeg vil fungere som din sparringspartner og forlængede arm og vil varetage de daglige udfordringer, der dukker op i løbet af projektets løbetid.

Udvalgte projekter

Igennem de sidste 25 år har jeg arbejdet på et utal af projekter. Her er et par af de projekter, som jeg for nyligt har været så heldig at repræsentere og gennemføre.

Fundraising: Fra cirkus til frihed

Det blev en lang rejse fra cirkus til frihed for de fire elefanter – Lara, Djungla, Ramboline og Jenny – og et spændende projekt for mig i perioden september 2019 til maj 2020.

Formålet var at samle penge ind til foder, pleje og aktivering af elefanterne, mens de ventede på deres frihed i Knuthenborg Safaripark.

Event: Muddy Dog 2019

Mudderløbet for hunde og deres ejere blev en kæmpe succes for Dyrenes Beskyttelse – men også for mig som projektleder.

Formålet var at få aktiveret hundene og deres ejere, samtidigt med at der blev samlet midler ind til Dyrenes Beskyttelses internater.

Med 2 x 300 glade 4-benede og 2 x 400 mudrede 2-benede var det et af de sjoveste projekter, jeg nogensinde har været med til at gennemføre.

Projektleder med erfaring

I over 20 år har jeg arbejdet med projektledelse hos flere anerkendte reklamebureauer, NGO’er og store danske virksomheder.

Projekterne har været meget varierede, og jeg har arbejdet på flere nationale og internationale kampagner og events.

Jeg er sikker på, jeg kan være værdiskabende for netop dit projekt og sikre, at det bliver løst til din tilfredshed.

Lad os mødes!

Kontakt mig for et helt uforpligtende møde, hvor vi kan tale om, dine ønsker og behov til et fremtidigt samarbejde.

Mødet kan foregå på telefonen, online eller ansigt-til-ansigt.