Mere end 25 års erfaring indenfor markedsføring

Min vision

Min vision er at komme i mål med dine projekter. At skabe en klar og struktureret køreplan for dit projekt, om det handler om en event, et marketingtiltag eller en anden opgave, som du og din virksomhed skal have iværksat.

Min baggrund fra reklamebranchen og fra store danske virksomheder har givet mig indsigt og erfaring til at kunne bidrage til løsningen af komplekse og udfordrende projekter. I mere end 20 år har jeg arbejdet med forskellige medier og brancher, som har givet mig det erfaringsgrundlag, som jeg nu kan gøre brug af i løsningen af netop din opgave.

Hvis du vil se hvad jeg har lavet som selvstændig og som ansat, kan du se det på Linkedin her.

Kundemøde erfaring

Et udpluk af virksomheder som jeg har samarbejdet med

Samarbejdspartnere erfaring

Min sidste kunde skrev om mig:

”Dyrenes Beskyttelse har haft glæde af Pia Hansen som ekstern projektleder på to store projekter: eventet Muddy Dog 2019 (april 2019 – september 2019) og fundraisingkampagnen for cirkuselefanter, mens de ventede på deres frihed (september 2019 – maj 2020).

Pia er en dygtig projektleder, der både har styr på de overordnede mål og på detaljerne. Hun løfter projekterne med hendes ideer, erfaring og gode samarbejdsevner. Hun kom hurtigt ind og blev en integreret del af vores organisation. Der er ingen tvivl om, at Pia har haft en stor aktie i, at begge projekter er gennemført med stor succes.”

– Tina Engberg, Marketingchef hos Dyrenes Beskyttelse

Skal vi mødes!

Hvis du er blevet inspireret af min profil, er du velkommen til at tage fat i mig for et uforpligtende møde, lige meget hvilket projekt du påtænker at opstarte.

Så kan vi i fællesskab finde ud af, hvad der skal til for at løse det. Hvis jeg ikke er den rette til opgaven, kan jeg måske give dig nogle gode råd til, hvordan du kommer videre med projektet.

Mødet kan foregå på telefonen, online eller ansigt-til-ansigt.