Er du i tvivl om, hvordan du bliver synlig på de sociale medier?

Hvor­for skal du lave digi­tal markeds­føring?

Fordi det virker og er bil­ligt!

Virker digital markedsføring ikke for dig?

Så kan det være, du har brug for rådgivning i, hvordan du optimerer din indsats på de digitale platforme. Vi finder sammen ud af, hvor netop din målgruppe søger information.

Det er ikke alle digitale platforme, der fungerer til alle målgrupper. Så lad os mødes og finde ud af, hvad netop din virksomhed skal gøre.

Computer på bord digital markedsføring
Billig digital markedsføring

Vil du have billig digital markedsføring?

Så er det vigtigt, du har gjort dig klart, hvem din målgruppe er, og hvad deres digitale profil er. Du kan bruge rigtigt mange penge på digital markedsføring uden noget resultat, hvis du ikke har gjort dit forarbejde godt nok.

De sociale medier er billige – men kun hvis du ved, hvad du gør. Ellers kan det være et stort sort hul, der bare sluger dine penge i små doser.

Føler du dig lidt på udebane, så vil jeg anbefale dig at sætte dig ned med en specialist på området og få nogle tips og tricks til, hvordan du optimerer din indsats.

Du er velkommen til at kontakte mig. Så kan vi tale sammen om, hvad netop du har behov for.

Digital konsulent med den nyeste viden

Det er nødvendigt at være til stede på de sociale medier.

Jeg holder mig opdateret med den nyeste viden, og jeg er sikker på, at jeg vil kunne hjælpe dig i gang med at blive synlig for netop din målgruppe på de sociale medier, i nyhedsbreve og på dit website.

Du kan læse mere om min baggrund her.

Ved du, hvordan man bliver synlig på de sociale medier?

De sociale medier kan virke meget uoverskuelige, selv hvis man er en erfaren bruger. Derfor er det vigtigt, at man tager sig tid til at søge rådgivning, så man ikke spilder tid og penge på at markedsføre sin virksomhed online.

Det er desværre ikke længere nok bare at være tilstede på de sociale medier. Dit opslag kommer ikke ud til alle dine følgere, uden at du har betalt for det.

Du skal også have gjort dig klart, hvad du vil have publikum til at gøre, når de ser dit opslag. Hvis du ikke har taget stilling til det, så er det skønne spildte annoncekroner.

Ved du, hvem din målgruppe er på de sociale medier?

Har du tjekket dine data på Facebook eller Instagram? Ved du, hvem der liker dine opslag? Det er meget vigtigt, du har gjort dig klart, hvem din målgruppe er. Det kan være at netop din målgruppe ikke er på Facebook, men kun er på Instagram. Og så er det måske ikke Facebook annoncering, du skal bruge alle dine markedsføringskroner på. 

Jeg kan hjælpe dig med Facebook og Instagram annoncering samt Google Ads, så du sikrer, at du bruger dine markedsføringskroner rigtigt.

Lad os mødes!

For at sikre at du ikke spilder dine annoncekroner og din tid, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende møde, hvor vi kan finde ud af, hvad der virker for din virksomhed.

Mødet kan foregå på telefonen, online eller ansigt-til-ansigt.