Har du brug for ekstern hjælp til:

Projektledelse
Marketing
Digital markedsføring

Få en skræddersyet løsning tilpasset dine behov

Projektledelse

Brug en professionel og målrettet projektleder, for at få dit projekt kommer i mål til aftalt tid.

Det giver dig større fleksibilitet. Du har kun udgifter til de timer, der er opgaver til.

Marketing

Kontakt en marketingkonsulent med mere en 25 års erfaring, præcis når du har brug for hjælp til dine marketingopgaver.

Du får den rette hjælp efter behov, og du er ikke bundet af faste lønudgifter.

Digital Markedsføring

Digital markedsføring er billig – og det virker. Men man kan hurtigt kaste en masse penge efter annoncer, der ikke giver den ønskede effekt.

Få hjælp til at få maksimal effekt på de sociale medier ved at bruge et minimum af penge.

Min vision er at komme i mål med dine projekter.
Så enkelt kan det siges!

Min vision:

At skabe en klar og struktureret køreplan for dit projekt, om det handler om en event, et marketingtiltag eller en anden opgave, som du og din virksomhed skal have iværksat.

Når vi sammen har løst din opgave, så står du et stærkere sted til næste gang efter en grundig evaluering af projektet.

Rammen, tidsplan, ressourcer og økonomi er tydeligt defineret for dig; helt ned i de enkelte delelementer; både før, under og efter projektets forløb.

Min mission:

At vi ved fælles kreativ sparring, opnår, at du og dit team føler jer klædt på til at lykkes med jeres projekt, og I får det resultat, som er målet for jeres event eller opgave!

Alle detaljer er beskrevet og optimeret, så det skaber struktur, fremdrift og succes for jeres projekt.

Mine succeskriterier er, at vi sammen skaber sammenhængskraft i dine events, marketingopgaver eller andre projekter, så du, dine medarbejdere og jeg opnår synergi, som er værdiskabende for projektet og jeres fremtidige arbejde.

Dyrenes Beskyttelse har haft glæde af Pia Hansen som ekstern projektleder på to store projekter: eventet Muddy Dog 2019 (april 2019 – september 2019) og fundraisingkampagnen for cirkuselefanter, mens de ventede på deres frihed (september 2019 – maj 2020).

Pia er en dygtig projektleder, der både har styr på de overordnede mål og på detaljerne. Hun løfter projekterne med hendes ideer, erfaring og gode samarbejdsevner. Hun kom hurtigt ind og blev en integreret del af vores organisation. Der er ingen tvivl om, at Pia har haft en stor aktie i, at begge projekter er gennemført med stor succes.

– Tina Engberg, Marketingchef for Dyrenes Beskyttelse

Marketing konsulent med erfaring

I over 20 år har jeg arbejdet med markedsføring hos flere store og anerkendte reklamebureauer, NGO’er og store danske virksomheder.

Jeg har arbejdet på store nationale og internationale kampagner og events.

Det har givet mig den erfaring, der skal til for at løse lige præcis din opgave. Jeg er sikker på, jeg kan være værdiskabende for netop dit projekt.

Læs mere om min baggrund her.

Lad os mødes!

Tag gerne fat i mig for et uforpligtende møde over telefonen eller ansigt-til-ansigt, lige meget hvilket projekt du påtænker at opstarte.

Så kan vi i fællesskab finde ud af, hvad der skal til for at løse det.

Hvis jeg ikke er den rette til opgaven, kan jeg måske give dig nogle gode råd til, hvordan du kommer videre med projektet.